Pla compromís per l´ocupació a Barcelona

E-mail

L´Ajuntament de Barcelona posa en marxa una sèrie de bonificacions per promoure la creació de llocs de treball de residents a Barcelona.
L´Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, posa en marxa el “Pla Compromís per l’Ocupació a Barcelona” per promoure la contractació estable de persones de més de 40 anys, amb més de 12 mesos en situació d´atur i persones amb dificultats d´inserció o en risc d´exclusió social i residents a Barcelona ciutat. A través d´aquesta iniciativa, que compta amb una inversió de 22 milions d´euros, les petites i mitjanes empreses comptaran amb bonificacions de fins 18 mil euros per cada nou lloc de treball.

Inicialment es bonificarà amb un import fix de 6 mil euros màxim pels primers sis mesos de durada, incloent un programa de formació pel treballador per part de l´empresa. Per accedir a la resta de l´incentiu, de fins 12 mil euros, s´ha de mantenir el contracte laboral durant 12 mesos més. És a dir, l´incentiu total de fins 18 mil euros correspon a 18 mesos de contractació total.

Poden beneficiar-se d´aquests incentius empreses i autònoms de 1 a 250 treballadors sempre i quan tinguin el centre de treball a l´Àrea Metropolitana de Barcelona.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a:


Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE)
Edifici BARCELONA GROWTH CENTRE
Roc Boronat, 117. CP: 08018 · Barcelona
Tel. 933 209 600


Amb les empreses i les persones, Barcelona s´hi compromet.


Article Patrocinat